Rangnick hoopt Ten Hag in het echt te ontmoeten: 'Dit weekend of uiterlijk maandag'

door Jesse ter Haar 15

Bron Manchester United

Rangnick hoopt Ten Hag in het echt te ontmoeten: 'Dit weekend of uiterlijk maandag'

door Jesse ter Haar 15

Bron Manchester United

Laatst geüpdatet

Ralf Rangnick kijkt er zeer naar uit om Erik ten Hag in het echt te ontmoeten, zo vertelt hij op de persconferentie in aanloop naar Crystal Palace - Manchester United. De twee hadden online al contact met elkaar, maar de Duitser hoopt op een vervolg in het echt.

'We hebben via WhatsApp al contact gehad', zo vertelt Rangnick. Hij hoopt echter dat hij en Ten Hag elkaar nog persoonlijk kunnen spreken. Dit om ideeën uit te wisselen voor het volgende seizoen. 'Hopelijk zien we nog kans om elkaar nog persoonlijk te spreken. Dit weekend of uiterlijk maandag. Ik kijk ernaar uit om hem te spreken en hem te leren kennen.'

Vanuit de buitenwacht heerst er twijfel over de uitdaging die Ten Hag aangaat in Manchester. De club presteert al jarenlang onder zijn potentieel en dus zou de oefenmeester een meer dan zware kluif wachten. Rangnick kreeg het in de afgelopen maanden eveneens niet geheel op de rit, maar gelooft wel dat er een basis ligt om mee te werken.

'Ik geloof dat er een basis is van topspelers die goed genoeg zijn om voor deze club te spelen. Hopelijk zijn ze hier komend seizoen ook nog', zo vertelt de adviseur van volgend seizoen. 'Ik ben positief gestemd dat deze club naar de top kan worden gebracht, als de juiste spelers met de juiste mentaliteit worden gehaald. Dat is misschien niet mogelijk in één transferwindow, maar in de komende twee of drie.'

Ten Hag aanwezig tijdens Crystal Palace - Manchester United

De wedstrijd van Manchester United tegen Crystal Palace van komende zondag is alweer de laatste van het seizoen. Ten Hag bracht in de afgelopen dagen bezoek aan Londen en gezien het feit dat de opponent van zondag uit diezelfde stad komt, zal de trainer aanwezig zijn bij het duel. Wint Manchester United, dan is het zeker van Europa League-voetbal. Verspeelt de ploeg punten en weet West Ham United wel te winnen, dan stroomt de club van Ten Hag in tijdens de voorrondes van de Conference League.

Sportbookies had vorige week 80 procent goed. Check de beste wedtips voor voetbal voor dit weekend.

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties