'PSV hoopt tegen Ajax op Max, Sangaré en Branthwaite'

door NielsOpdam 31

Bron Rik Elfrink

'PSV hoopt tegen Ajax op Max, Sangaré en Branthwaite'

door NielsOpdam 31

Bron Rik Elfrink

Laatst geüpdatet

PSV hoopt dat Philipp Max, Ibrahim Sangaré en Jarrad Branthwaite zondag mee kunnen spelen tegen Ajax. Het drietal ontbreekt vanwege fysieke problemen in de wedstrijdselectie van PSV voor het Europa League-duel met Bodo/Glimt van donderdag.

Sangaré en Branthwaite zijn nog ziekjes en zijn daardoor afwezig in Noorwegen. 'Maar dat ziet er niet heel slecht uit richting zondag', schrijft Rik Elfrink, PSV-watcher namens het Eindhovens Dagblad, op zijn Twitter-account. Linksachter Max is nog licht geblesseerd. 'PSV hoopt Philipp Max zondag tegen Ajax aan boord te hebben.'

Aanstaande zondag spelen Ajax en PSV tegen elkaar in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Het duel begint om 16.45 uur. Momenteel staat Ajax op de eerste plaats in de Eredivisie. Het elftal van Alfred Schreuder heeft 28 punten na elf wedstrijden. PSV is de nummer twee met 27 punten uit twaalf wedstrijden. Als Ajax zondag wint, dan vergroot de club het gat met PSV tot vier punten en hebben de Amsterdammers nog een wedstrijd te spelen.

Van Halst verwacht dat PSV wint van Ajax

Oud-Ajacied Jan van Halst verwacht dat PSV zondagmiddag wint van Ajax. Hij denkt dat PSV er zondag op gebrand is met de terugkeer van Luuk de Jong. 'Ik denk dat PSV gaat winnen. Dat zegt mijn gevoel. Het piept en kraakt bij Ajax, er is een hoop gedoe. 1-3.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.