PSG-coach reageert op mislopen Ziyech: 'De schuld ligt niet bij PSG'

door Jesse ter Haar 4

Bron Paris Saint-Germain

PSG-coach reageert op mislopen Ziyech: 'De schuld ligt niet bij PSG'

door Jesse ter Haar 4

Bron Paris Saint-Germain

Laatst geüpdatet

Christophe Galtier, trainer van Paris Saint-Germain, baalt van het mislopen van de diensten van Hakim Ziyech. De oud-Ajacied stond op het punt om een contract in Parijs te tekenen, maar vanwege fouten van Chelsea vond het verhaal geen doorgang.

Beide clubs werkten op de laatste dag van de winterse transferperiode aan de overgang, maar de documenten waren niet op tijd op orde. Chelsea zou een fout hebben gemaakt met het opsturen van de papieren en zodoende verstreek de transferdeadline. Ziyech had zijn medische keuring in de Franse hoofdstad al ondergaan, maar was dus verplicht terug te keren naar Londen.

Een dag later speelde Paris Saint-Germain een uitwedstrijd tegen Montpellier. Na een 1-3 overwinning liet Galter zich op de persconferentie uit over het mislopen van Ziyech. 'We wilden een vervanger voor Pablo Sarabia. Helaas ging de komst van Ziyech niet door. Maar dat zijn nu eenmaal de gevaren van de transfermarkt. We moeten dit accepteren. Voor zover ik weet, ligt de schuld niet bij PSG', reageerde hij koeltjes.

Hoger beroep Paris Saint-Germain

Op 1 februari heeft de Franse club de zaak in een hoger beroep nog aangekaart bij de Franse bond. Men wilde de juridische commissie afdeling van de organisatie overtuigen van de fout van Chelsea, maar er kwam geen succes voor Ziyech en koploper van de Ligue 1. Het beroep van de Europese grootmacht werd zonder pardon afgewezen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.