'Overmars kan samen met Van Bommel overstap maken naar Saudi-Arabië'

door Youri van Straaten 54

Bron De Telegraaf

'Overmars kan samen met Van Bommel overstap maken naar Saudi-Arabië'

door Youri van Straaten 54

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Marc Overmars kan samen met Mark van Bommel de overstap maken naar Al-Shabab. Het bij Royal Antwerp succesvolle duo is in beeld om de overstap te maken naar Saudi-Arabië, zo meldt De Telegraaf.

Op 6 juli 2012 werd Overmars door Ajax aangesteld als directeur voetbalzaken. Hij had een contract tot 2024, dat later werd verlengd tot 2026. Overmars haalde in 2018 Dusan Tadić en Daley Blind naar Amsterdam. In het succesvolle seizoen 2018/2019 vervolgens, haalde Ajax onder leiding van Erik ten Hag de halve finale van de Champions League, won het de beker en werd het kampioen van Nederland.

Overmars is sinds 21 maart 2022 werkzaam bij Royal Antwerp. Al snel nadat hij vertrok bij Ajax doordat hij grensoverschrijdend gedrag vertoonde, ging hij aan de slag bij de Belgische club. Hij is er tot op heden erg succesvol. Samen met hoofdtrainer Van Bommel werd de club landskampioen, won het de Belgische beker en legde het beslag op de nationale Supercup.

Keizer en Al-Shabab

Al-Shabab heeft eerder deze week voormalig Ajax- trainer Marcel Keizer ontslagen en wil nu graag Van Bommel aanstellen als vervanger. Daarnaast wil de club ook Overmars verleiden tot een overstap naar Saudi-Arabië. Al-Shabab heeft in de laatste vijf competitiewedstrijden - onder leiding van de inmiddels ontslagen Marcel Keizer - geen één keer gewonnen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.