Onana voor het eerst in actie voor Inter-supporters tijdens galawedstrijd van Eto'o

door Bas Velzel 11

Bron AS

Onana voor het eerst in actie voor Inter-supporters tijdens galawedstrijd van Eto'o

door Bas Velzel 11

Bron AS

Laatst geüpdatet

André Onana heeft de supporters van Internazionale maandagavond een eerste glimp gegeven van hun waarschijnlijk nieuwe doelman. De Kameroener stond in het Giuseppe Meazza tussen de palen voor een galawedstrijd die werd georganiseerd door Samuel Eto'o.

Eto'o had voor het galaduel twee ploegen samengesteld met topspelers van nu en van vroeger. Zij namen het tegen elkaar op om aandacht te vragen tegen discriminatie. Vooraf was er veel aandacht voor Onana, omdat hij zo goed als zeker de nieuwe keeper van Inter gaat worden. De Nerazzurri hebben de komst van de doelman nog niet bevestigd.

Nog meer Ajax-spelers

Naast de aanwezigheid van de twee Kameroeners stonden onder meer Francesco Totti, Andrea Pirlo en Paulo Dybala op het veld. Er was ook een Nederlands tintje aanwezig. Patrick Kluivert, Clarence Seedorf en Wesley Sneijder zorgden daarvoor.

Sneijder speelde samen met Kluivert en liet in de openingsfase van de wedstrijd zien dat hij het voetballen nog niet verleerd is. Hij wist met een steekpass Filippo Inzaghi weg te sturen, die vervolgens Onana klopte en de score daarmee opende. Seedorf wist vervolgens de gelijkmaker te scoren en ook de 2-4 te maken. Dat was ook de eindstand van de wedstrijd.

De steekpass van Sneijder

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.