Naar verluidt: 'Vitesse wil Scherpen op huurbasis van Brighton overnemen'

door Jesse ter Haar 96

Bron AS

Naar verluidt: 'Vitesse wil Scherpen op huurbasis van Brighton overnemen'

door Jesse ter Haar 96

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is bijna open en dat betekent dat de geruchten omtrent voormalig spelers van Ajax weer oplaaien. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zondag 3 juli

'Vitesse wil Scherpen op huurbasis van Brighton overnemen'

Kjell Scherpen kan rekenen op belangstelling van Vitesse, zo schrijft The Sun zondagavond. De goalie staat sinds de zomer van 2021 niet meer onder contract bij Ajax, maar kan een jaar later dus alweer terugkeren in Nederland. De oud-Ajacied is momenteel actief namens Brighton & Hove Albion, dat hem vorig seizoen nog verhuurde aan KV Oostende. Het doel van Vitesse zou eveneens zijn om de voormalig speler van Ajax te huren.

Maandag 27 juni

'Veltman op de radar bij Sevilla en AS Roma'

Joël Veltman staat in de belangstelling van AS Roma en Sevilla, zo meldt Sky Sports. De verdediger van Brighton & Hove Albion heeft een goed seizoen achter de rug in de Premier League en kan nu beloond worden met een mooie transfer. Het contract van Veltman bij Brighton & Hove Albion loopt nog één jaar door. Veltman speelt sinds 2020 in Engeland. Daarvoor kwam hij jarenlang uit voor Ajax.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.