Naar verluidt: 'United heeft concrete belangstelling in Eriksen'

door NielsOpdam 140

Bron AS

Naar verluidt: 'United heeft concrete belangstelling in Eriksen'

door NielsOpdam 140

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten omtrent voormalig spelers van Ajax stoppen. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zondag 5 juni

'United heeft concrete belangstelling in Eriksen'

Volgens The Mirror heeft Manchester United concrete belangstelling in Christian Eriksen. De Deense middenvelder speelde het afgelopen halfjaar bij Brentford FC, maar hij is na 30 juni transfervrij. Erik ten Hag wil de oud-Ajacied nu naar Manchester halen. Brentford heeft Eriksen ook nog een aanbod gedaan om te blijven. Hij kan daar volgens The Mirror de bestbetaalde speler worden. Naast United zijn ook Everton en Tottenham Hotspur geïnteresseerd in Eriksen.

Donderdag 2 juni

'Ook Arsenal in de markt voor Frenkie de Jong'

Naast Manchester United zou Arsenal ook jagen op de handtekening van Frenkie de Jong, zo meldt het Spaanse SPORT. De oud-Ajacied wordt de laatste tijd veel gelinkt aan de nieuwe club van Erik ten Hag, maar ook de Gunners hopen op de diensten van de Barcelona-middenvelder. De Jong heeft nog een contract bij de Catalanen tot medio 2026.

Maandag 30 mei

'Chelsea ziet in Dest versterking voor de achterhoede'

Sergiño Dest staat in de belangstelling van Chelsea, zo schrijft El Mundo Deportivo maandagavond. De club uit Londen is op zoek naar versterkingen voor de achterhoede en van dat plan kan de rechtsback onderdeel worden. Chelsea is van plan de selectie in de zomer fors te versterken en de aandacht is dus gevestigd op de oud-Ajacied. Hij is echter niet de enige kandidaat, want Chelsea heeft zijn oog ook laten vallen op Achraf Hakimi.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties