Naar verluidt: 'Ten Hag wil Ziyech, maar stuit op verzet clubleiding'

door Gino Haverkamp 734

Bron AS

Naar verluidt: 'Ten Hag wil Ziyech, maar stuit op verzet clubleiding'

door Gino Haverkamp 734

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is officieel geopend en dat betekent dat de geruchten omtrent voormalig spelers van Ajax weer oplaaien. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zaterdag 13 augustus

'Ten Hag wil Ziyech, maar stuit op verzet clubleiding'

Erik ten Hag zou Hakim Ziyech graag willen verwelkomen bij Manchester United, zo meldt Manchester Evening News. Hij zou in de oud-Ajacied een goed alternatief zien voor Antony, die als te duur wordt beschouwd. Ziyech wil naar verluidt weg bij Chelsea (zie hieronder) en zou niet al te duur moeten zijn. Echter: de directie van Manchester United ziet een eventuele komst van de 29-jarige aanvaller annex middenvelder niet zitten. De clubleiding ging akkoord met enkele aankopen die Ten Hag al kende, maar ziet Ziyech liever niet komen.

Donderdag 11 augustus

'Ziyech wil nog altijd graag vertrekken bij Chelsea'

Hakim Ziyech hoopt Chelsea deze transferperiode nog altijd te verlaten. Dat meldt The Evening Standard. De voormalig Ajacied zou niet blij zijn met het nieuws dat Chelsea Pierre-Emerick Aubameyang willen overnemen van Chelsea. Ziyech komt op dit moment al amper aan spelen toe bij de Londense club en vreest dat de kans op speeltijd nog minder wordt als ook Aubameyang wordt aangetrokken. AC Milan zou nog altijd hopen Ziyech over te nemen van Chelsea.

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

Woensdag 10 augustus

'Chelsea en FC Barcelona naderen akkoord over De Jong'

Chelsea en FC Barcelona naderen een akkoord over de transfer van Frenkie de Jong. Dat meldt het Engelse medium The Times woensdag. Eerder zou ook Manchester United al een akkoord hebben bereikt met de Catalaanse club. Er is echter één grote maar in deze transfersoap: De Jong wil zelf niet vertrekken bij FC Barcelona. De Spaanse club wil hem verkopen om op die manier financiële lucht te creëren, maar De Jong wil blijven en is niet van plan om zijn salaris bij Barça te laten verlagen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties