Naar verluidt: 'Manchester United bereid om Eriksen te verkopen in januari'

door Timo Suur 168

Bron AS

Naar verluidt: 'Manchester United bereid om Eriksen te verkopen in januari'

door Timo Suur 168

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt gaat binnenkort weer open en dus nemen de geruchten omtrent oud-spelers van Ajax toe. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rondom oud-Ajacieden, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zaterdag 9 december

'Manchester United bereid om Eriksen te verkopen in januari'

Manchester United is bereid om Christian Eriksen te verkopen in januari, zo weet Football Insider te melden. Bronnen hebben aan het medium verteld dat de club uit Manchester het gevoel heeft dat de Deen moeite heeft met het niveau van de Premier League en zodoende staat de club open voor een vertrek van Eriksen. De oud-Ajacied heeft nog een contract tot de zomer van 2025 bij Manchester United, maar hij staat dus op de nominatie om te vertrekken in de komende transferperiode.

Dinsdag 5 december

'Van de Beek biedt zichzelf aan bij FC Barcelona'

Donny van de Beek zou zichzelf hebben aangeboden bij FC Barcelona. Dat meldt de Catalaanse krant SPORT. Van de Beek komt bij Manchester United amper aan spelen toe en wil dan ook vertrekken bij de Engelse topclub. Volgens SPORT heeft FC Barcelona de deur voor Van de Beek op een kier gezet. Barça zoekt vanwege de zware blessure van Gavi naar een extra middenvelder, al heeft het financieel niet veel te besteden. Een huurtransfer zou voor Van de Beek dan ook een oplossing kunnen zijn. In 2020 stond Van de Beek al ook op een lijstje van FC Barcelona.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.