Naar verluidt: 'Lang op eigen verzoek op de bank bij Club Brugge, interesse uit Italië en Engeland'

door BadembaBarrie 290

Bron AS

Naar verluidt: 'Lang op eigen verzoek op de bank bij Club Brugge, interesse uit Italië en Engeland'

door BadembaBarrie 290

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is officieel geopend en dat betekent dat de geruchten omtrent voormalig spelers van Ajax weer oplaaien. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Vrijdag 5 augustus

'Lang op eigen verzoek op de bank bij Club Brugge, interesse uit Italië en Engeland'

Noa Lang lijkt dan toch de door hem zo gewenste transfer te krijgen. De oud-Ajacied geniet toenemende interesse uit Italië en Engeland en heeft om die reden op eigen verzoek plaatsgenomen op de bank bij Club Brugge, voor het duel met Zulte Waregem, zo meldt Het Nieuwsblad. Lang leek zich eind vorig seizoen al op te maken voor een vertrek uit België, maar zit er begin augustus dus nog altijd. De komende dagen zal moeten blijken welke clubs echt concreet worden voor de technicus.

Donderdag 4 augustus

'Kluivert op weg naar Fulham'

Justin Kluivert is hard op weg naar Fulham, zo meldt de Italiaanse transferjournalist Nicolò Schira. Naar verluidt ontvangt AS Roma een bedrag van tien miljoen euro van Fulham. Bij de club uit Londen tekent Kluivert naar verwachting een contract tot de zomer van 2027.

'Ten Hag wil Ziyech naar Manchester United halen'

Erik ten Hag wil Hakim Ziyech naar Manchester United halen, zo meldt journalist Nabil Djellit - werkzaam voor onder meer France Football en L'Équipe - via Twitter. Bij zijn huidige club Chelsea is Ziyech lang niet zeker van speelminuten en zodoende zal hij openstaan voor een transfer. Ten Hag wil hem naar Old Trafford halen, al denkt de clubleiding van Manchester United anders over de komst van Ziyech. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

Dinsdag 2 augustus

'Kluivert aangeboden bij Real Madrid'

Opmerkelijk nieuws uit Italië, want volgens Corriere dello Sport zou Justin Kluivert door zijn zaakwaarnemer zijn aangeboden bij Real Madrid. Trainer Carlo Ancelotti kwam echter met een duidelijk antwoord: geen interesse. De Madrilenen zoeken weliswaar nog een aanvaller, maar de oud-Ajacied voldoet niet aan het profiel. Kluivert mag vertrekken bij AS Roma, omdat hij niet in de plannen van José Mourinho voorkomt. Daarom probeert zijn management een uitweg te vinden. Andere clubs die worden genoemd zijn OGC Nice, waar hij vorig seizoen op huurbasis voor speelde, en Fulham.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties