Naar verluidt: 'Kamp-Suárez sprak al met Fenerbahçe en Besiktas'

door Bart Veenstra 32

Bron AS

Naar verluidt: 'Kamp-Suárez sprak al met Fenerbahçe en Besiktas'

door Bart Veenstra 32

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten omtrent voormalig spelers van Ajax stoppen. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Vrijdag 8 april

'Kamp-Suárez sprak al met Fenerbahçe en Besiktas'

Luis Suárez speelt komend seizoen mogelijk in de Turkse competitie. Volgens het Spaanse medium AS heeft de omgeving van Suárez al gesproken met Fenerbahçe en Besiktas. Suárez speelt op dit moment nog bij Atlético Madrid. Bij die club loopt zijn contract na dit seizoen af en om die reden is hij in de aankomende zomer transfervrij. Eerder werd Suárez ook al gelinkt aan Ajax.

Dinsdag 5 april

'Botman nadert akkoord met AC Milan'

De kans dat Sven Botman komende zomer naar AC Milan vertrekt is een stuk groter geworden. Volgens transferexpert Fabrizio Romano zijn de onderhandelingen tussen de verdediger en de club in de laatste fase en naderen ze tot een akkoord. Botman staat op het moment nog drie jaar onder contract bij Lille OSC, maar gaf al eerder aan dat hij hoopt om deze zomer een nieuwe stap te maken.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.