Naar verluidt: 'Enkel nog een akkoord over betaaltermijnen en Onana is van Man Utd'

door Gino Haverkamp 257

Naar verluidt: 'Enkel nog een akkoord over betaaltermijnen en Onana is van Man Utd'

door Gino Haverkamp 257

De transfermarkt is weer geopend, dus dat betekent dat de geruchten omtrent mogelijk oud-spelers van Ajax weer toenemen. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rondom oud-Ajacieden, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zaterdag 15 juli

'Enkel nog een akkoord over betaaltermijnen en Onana is van Man Utd'

André Onana is vrijwel zeker speler van Manchester United, zo meldt Fabrizio Romano op Twitter. Vrijdagavond naderden Manchester United en Internazionale nagenoeg een akkoord, dat bepaalt dat de Britten vijftig miljoen euro overmaken aan de Italianen. Er zou dan nog vijf miljoen euro aan bonussen bij komen. Dat er nog geen definitieve deal is gesloten, komt doordat er nog geen volledige overeenkomst is over de betaaltermijnen. 'Slechts een kwestie van tijd voordat het papierwerk in orde gemaakt kan worden', aldus Romano.

Vrijdag 14 juli

'Bayern München werkt mee aan verhuur Gravenberch'

Bayern München is bereid om mee te werken aan een verhuur van Ryan Gravenberch, zo weet Kicker te melden. De middenvelder kwam in de zomer van 2022 over van Ajax, maar wist geen basisplaats te veroveren in het zuiden van Duitsland. Volgens het medium wil Bayern München enkel verhuren om Gravenberch de volgende stappen in zijn carrière te laten zetten. Afgelopen seizoen kwam de Amsterdammer tot slechts 559 speelminuten in de Bundesliga.

Woensdag 12 juli

'Torino vraagt 40 miljoen voor Schuurs vanwege doorverkooppercentage Ajax'

Torino vraagt een bedrag van veertig miljoen euro voor Perr Schuurs, zo meldt Nicolò Schira. De Italianen willen dit bedrag ontvangen, omdat Ajax een doorverkooppercentage van 15% heeft. De Amsterdammers verkochten Schuurs vorige zomer voor circa tien miljoen euro. Als Torino hem nu voor veertig miljoen euro verkoopt, dan maakt de club dertig miljoen euro winst. Ajax krijgt dan 15% van dat bedrag, wat neerkomt op zo'n 4,5 miljoen euro. Volgens Schira zijn Crystal Palace en West Ham United geïnteresseerd in de centrale verdediger.

'Schuurs nam al afscheid bij Torino en is op weg naar Premier League'

Perr Schuurs lijkt na een seizoen alweer te gaan vertrekken bij Torino. Volgens sportkrant Tuttosport uit Turijn zou het een kwestie van tijd zijn voordat Schuurs een transfer maakt. De oud-Ajacied zou zelfs al afscheid hebben genomen van zijn ploeggenoten en werknemers van Torino. Schuurs was bij de start van de voorbereiding aanwezig, maar dat bleek niet te zijn om deel te nemen aan groepsactiviteiten. De Limburger gaat ook niet mee op trianingskamp en dus lijkt een transfer aanstaande. Vanuit de Premier League zouden West Ham United, Crystal Palace en Liverpool interesse hebben getoond, waarbij laatstgenoemde club de beste papieren zou hebben om Schuurs in te lijven.

Dinsdag 11 juli

'Crystal Palace biedt 35 miljoen euro op Schuurs'

Crystal Palace zou een bod van 35 miljoen euro hebben gedaan op voormalig Ajacied Perr Schuurs, zo meldt DAZN-journalist Orazio Accomando. De club uit de Premier League zou de verdediger van Torino daarnaast aan contract van vier seizoenen hebben aangeboden. Of Torino het bod gaat accepteren, is nog maar de vraag. Eerder kwam naar buiten dat de club uit Turijn 40 miljoen euro voor Schuurs wil zien.

Maandag 10 juli

'Tottenham en Spartak Moskou onderhandelen over transfer Sánchez'

Tottenham Hotspur en Spartak Moskou onderhandelen over een transfer van Davinson Sánchez. Dat vertelt Fernando Shena, zaakwaarnemer van de oud-Ajacied, aan het Russische Championat. Volgens Shena is de Engelse club nu in gesprek met Spartak. 'Maar nog niet met Sánchez. Het is nu nog niet heel concreet, maar dat kan het wel worden', vertelt de zaakwaarnemer.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.