Naar verluidt: 'Dijks kan rekenen op interesse van Hellas Verona'

door Jesse ter Haar 78

Bron AS

Naar verluidt: 'Dijks kan rekenen op interesse van Hellas Verona'

door Jesse ter Haar 78

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels weer geopend en dat betekent dat de geruchten omtrent voormalig spelers van Ajax flink toenemen. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zondag 9 januari

'Dijks kan rekenen op interesse van Hellas Verona'

Mitchell Dijks kan mogelijk een binnenlandse transfer maken in Italië. De linksback staat momenteel onder contract bij Bologna, maar komt daar nog maar zelden tot spelen. Hellas Verona, de nummer twaalf van de Serie A, zou hem volgens journalist Nicolò Schira uit zijn lijden willen verlossen. De club is naar verluidt al in gesprek met Bologna om de oud-Ajacied los te weken.

Vrijdag 7 januari

'35 miljoen euro voor Botman niet genoeg, Newcastle verbetert bod'

Newcastle United heeft een verbeterd bod uitgebracht op Sven Botman, zo meldt de doorgaans goed geïnformeerde David Ornstein van The Athletic. De Premier League-club had al een bod gedaan van 35 miljoen euro, maar Lille OSC vindt dit niet genoeg voor de verdediger. Wat het nieuwe bod is, is niet bekend. Wel zou Botman openstaan voor de transfer.

Woensdag 5 januari

'Eriksen kan rekenen op belangstelling van AS Monaco'

Christian Eriksen staat in de belangstelling van AS Monaco, zo meldt The Telegraph. De voormalig middenvelder van Ajax is sinds zijn vertrek bij Internazionale transfervrij. Eriksen zal voor de rest van zijn carrière moeten spelen met een defibrillator en om die reden mag hij niet meer in actie komen in de Italiaanse Serie A.

'Van de Beek wil weg bij United, Rangnick wil oud-Ajacied behouden'

Donny van de Beek overweegt een vertrek bij Manchester United in januari, zo melden bronnen tegenover ESPN. De middenvelder komt bij de Engelse topclub nauwelijks aan bod en wil zodoende verder kijken naar clubs waar hij wél kan spelen. Ook onder interim-trainer Ralf Rangnick komt de oud-Ajacied vrijwel nooit in actie, gezien hij slechts één basisplaats kreeg in de Champions League tegen BSC Young Boys en in de Premier League slechts zes minuten mee heeft gedaan.

Rangnick zou Van de Beek echter graag willen behouden en wil het clubs die hem willen huren lastig maken om een deal te sluiten. Zo mogen clubs wel een aanbod doen, maar moeten zij het gehele salaris betalen en een bedrag voor de huurdeal overmaken naar Old Trafford. Rangnick zou dan wel nog steeds het laatste woord hebben of de huurdeal doorgaat of niet, zelfs als er aan de voorwaarden wordt voldaan.

Dinsdag 4 januari

'Juventus waagt nieuwe poging voor Suárez, oud-Ajacied heeft andere plannen'

Juventus wil profiteren van het aflopende contract van Luis Suárez bij Atlético Madrid. De Italiaanse topclub lijkt Alvaro Morata kwijt te raken aan FC Barcelona en dus is er behoefte aan een nieuwe spits. Volgens Corrière dello Sport zou Suárez de enige optie zijn om Morata te vervangen. Of Juventus daadwerkelijk kans maakt op Suárez moet nog maar blijken. De spits zou zijn carrière graag willen afsluiten in de Verenigde Staten. Hij zou bovendien al een aanbieding van Inter Miami op zak hebben.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties