Naar verluidt: 'Definitief vertrek Dest bij FC Barcelona onzeker'

door Timo Suur 343

Bron AS

Naar verluidt: 'Definitief vertrek Dest bij FC Barcelona onzeker'

door Timo Suur 343

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is weer geopend, dus dat betekent dat de geruchten omtrent mogelijk oud-spelers van Ajax weer toenemen. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rondom oud-Ajacieden, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zaterdag 8 juli

'Definitief vertrek Dest bij FC Barcelona onzeker'

Een definitief vertrek van Sergiño Dest bij FC Barcelona is onzeker, zo schrijft Mundo Deportivo. De Spaanse club wil graag afscheid nemen van de verdediger, maar het is een lastig verhaal om tot een definitieve breuk te komen volgens het Spaanse medium. Geen enkele club toont op dit moment interesse in Dest voor een transfer en dus zal FC Barcelona moeten instemmen met een tijdelijk vertrek van de oud-Ajacied. Afgelopen seizoen werd Dest verhuurd aan AC Milan, maar daar wist de verdediger geen potten te breken. Hij heeft nog een contract tot medio 2025 bij FC Barcelona.

Donderdag 6 juli

'Ziyech kan nog altijd transfer naar Al-Nassr maken'

Een transfer van Hakim Ziyech naar Al-Nassr is nog steeds zeer realistisch. Dat melden journalisten van The Telegraph en CBS Sports. Al-Nassr heeft de oud-Ajacied een nieuw voorstel gedaan. Het vaste salaris van Ziyech is in het nieuwe voorstel met veertig procent verlaagd. Hij kan die veertig procent alsnog verdienen, maar dan moet hij fit blijven. De keuze zou nu bij Ziyech zelf liggen.

'Schuurs kan ook rekenen op interesse van West Ham United'

Perr Schuurs heeft er een optie bij gekregen. De verdediger staat nu ook in de belangstelling van het Engelse West Ham United. Dat meldt Gianluca Di Marzio donderdag. Eerder werd al bekend dat Schuurs op interesse kan rekenen van Crystal Palace, Napoli en Liverpool. West Ham United heeft nog geen officieel bod ingediend, maar gaat deze week in gesprek met Torino. De oud-Ajacied moet ongeveer veertig miljoen euro kosten.

Woensdag 5 juli

'Onderhandelingen over Onana worden deze week voortgezet'

Manchester United en Internazionale zullen deze week verder onderhandelen over een transfer van André Onana. De Italianen verwachten dat de Engelsen opnieuw een bod uitbrengen op de doelman, zo meldt Fabrizio Romano woensdagmiddag. Het mondelinge bod dat Manchester United woensdagochtend uitbracht, is niet genoeg om Inter te overtuigen. 'De onderhandelingen zullen deze week worden voortgezet', schrijft de transferexpert.

'Nieuw mondeling bod Manchester United op Onana'

Manchester United lijkt nog altijd werk te maken van de komst van voormalig Ajax-keeper André Onana. De club van Erik ten Hag zou op zoek zijn naar een nieuwe keeper en Onana lijkt een van de kandidaten. Volgens de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio zou Manchester United nu een 'mondeling' bod hebben gedaan van 45 miljoen euro. Met dat bedrag zal het niet lukken om Onana over te nemen van de verliezend Champions League-finalist. Internazionale wil namelijk een transfersom van minimaal zestig miljoen euro zien voor de Kameroense goalie.

Dinsdag 4 juli

'Sánchez mag voor vijftien miljoen euro vertrekken bij Tottenham Hotspur'

Davinson Sánchez mag voor vijftien miljoen euro vertrekken bij Tottenham Hotspur, zo schrijft Relevo. De oud-Ajacied staat in de belangstelling van Villarreal, dat in hem een geschikte vervanger voor de spoedig vertrekkende Pau Torres ziet. De club zal echter moeten handelen, want ook Galatasary, Fenerbahce en Spartak Moskou zouden op de loer liggen. Sánchez ligt nog tot medio 2024 vast in Londen en geïnteresseerde partijen moeten met een transfersom over de brug komen om die verbintenis af te kopen.

'Torino wijst biedingen van Napoli en Liverpool op Schuurs af'

Torino heeft twee biedingen van respectievelijk Napoli en Liverpool op Perr Schuurs afgewezen. Dat meldt de Turijnse sportkrant Tuttosport. Schuurs, die een jaar geleden overkwam van Ajax, heeft er een uitstekend debuutseizoen in de Serie A opzitten en om die reden is de interesse in de Limburger toegenomen. Naar verluidt zou Napoli 25 miljoen euro hebben geboden, terwijl Liverpool zelfs 30 miljoen euro voor Schuurs over heeft. Torino zou echter een transfersom van 40 miljoen euro willen zien voor Schuurs.

Maandag 3 juli

'Blind moet alleen nog medisch gekeurd worden bij Girona'

Daley Blind is bijna speler van het Spaanse Girona FC, zo weet de Catalaanse krant Sport. Volgens het medium zou de transfervrije oud-Ajacied al tot een akkoord zijn gekomen met de Spaanse club. Blind zou in de tussentijd ook al op zoek zijn naar een woning in de Catalaanse stad. Richting zijn transfer zou Blind alleen nog medisch gekeurd hoeven worden, zo wordt geschreven.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.