Naar verluidt: 'Schuurs hoog op verlanglijstje Napoli als vervanger Kim'

door Brent Tomassen 147

Bron AS

Naar verluidt: 'Schuurs hoog op verlanglijstje Napoli als vervanger Kim'

door Brent Tomassen 147

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is gesloten, maar dat betekent niet dat er geen geruchten meer zijn omtrent mogelijk oud-spelers van Ajax. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rondom oud-Ajacieden, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zaterdag 17 juni

'Schuurs hoog op verlanglijstje Napoli als vervanger Kim'

Perr Schuurs staat volgens DAZN Italia hoog op de lijst om de opvolger van Kim Min-jae te worden bij Napoli. De Koreaanse centrale verdediger wordt na het behaalde kampioenschap in de Serie A volop gelinkt aan topclubs als Manchester United en Bayern München. Schuurs verkaste in de zomer van 2022 van Ajax naar Torino. In Turijn speelde de Limburger het afgelopen seizoen 33 wedstrijden.

Donderdag 15 juni

'Onana staat in de belangstelling van Manchester United'

André Onana staat in de belangstelling van Manchester United. Dat meldt The Guardian donderdagmiddag. De verliezend Champions League-finalist kon al op belangstelling rekenen van Chelsea, maar nu lijkt ook de ploeg van Erik ten Hag in de markt te zijn voor de Kameroener. The Red Devils zouden in Onana de ideale concurrent zien van David de Gea.

Ajax speelt voor het eerst sinds de jaren tachtig in een wit uittenue! Bestel nu het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.