Naar verluidt: 'De Ligt bereikt persoonlijk akkoord met Manchester United'

door Bart Veenstra 39

Bron AS

Naar verluidt: 'De Ligt bereikt persoonlijk akkoord met Manchester United'

door Bart Veenstra 39

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is weer geopend en dat betekent dat de geruchten in de voetballerij weer toenemen. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rondom oud-Ajacieden, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Bestel het nieuwe Ajax-thuisshirt in de Ajaxshop!

Dinsdag 9 juli

'De Ligt bereikt persoonlijk akkoord met Manchester United'

Matthijs de Ligt zou een persoonlijk akkoord hebben bereikt met Manchester United, zo meldt de lokale krant Manchester Evening News. Een hereniging met manager Erik ten Hag lijkt dan ook nabij. Volgens het Engelse medium zou Bayern München ruim veertig miljoen euro willen zien voor De Ligt.

Maandag 8 juli

'Slot wil Heitinga mogelijk opnemen in staf van Liverpool'

Liverpool-manager Arne Slot denkt eraan om John Heitinga toe te voegen aan de technische staf van Liverpool. Dat meldt The Daily Mail maandagmiddag. Heitinga zou al gesprekken hebben gevoerd met Liverpool, al zouden die zich nog in een beginnende fase begeven. Heitinga, die eerder voor stadsgenoot Everton speelde, was in het vorige seizoen assistent-trainer bij West Ham United. Het vertrek van David Moyes aldaar als manager luidde ook het vertrek van Heitinga in bij de Londense club. Daarvoor was Heitinga bij meerdere teams van Ajax trainer, waaronder het eerste elftal.

Zet nu in op de EK-wedstrijden! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.