Naar verluidt: 'Anderlecht is bereid ver te gaan voor Dolberg'

door NielsOpdam 293

Bron AS

Naar verluidt: 'Anderlecht is bereid ver te gaan voor Dolberg'

door NielsOpdam 293

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is gesloten, maar dat betekent niet dat er geen geruchten meer zijn omtrent mogelijk oud-spelers van Ajax. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rondom oud-Ajacieden, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zaterdag 10 juni

'Anderlecht is bereid ver te gaan voor Dolberg'

Kasper Dolberg kan zijn loopbaan vervolgen bij Anderlecht, zo melden meerdere media, waaronder Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws. De Belgische club wil naar verluidt ver gaan voor de Deense spits, die mag vertrekken bij OGC Nice. De Franse club wil een bedrag van vijf tot zeven miljoen euro ontvangen voor de oud-Ajacied. Volgens de Belgische media is dat een behoorlijk bedrag voor Anderlecht, maar de club is bereid ver te gaan voor Dolberg.

Vrijdag 9 juni

'Blind kan zijn carrière voortzetten bij het Spaanse Girona'

Daley Blind kan zijn carrière voortzetten bij het Spaanse Girona, zo meldt Ràdio Girona Esports. Er wordt geschreven dat de verdediger in onderhandeling is met de Spaanse club. Zijn contract wordt niet verlengd bij Bayern München en zodoende kan hij transfervrij op zoek naar een nieuwe club. Afgelopen winter maakte hij de overstap van Ajax naar Bayern München. Voor de Duitse topclub kwam hij in vijf wedstrijden in actie, waarvan hij in één duel mocht starten als basisspeler.

Donderdag 8 juni

'Dolberg kan op zoek naar nieuwe club; OGC Nice vraagt vijf tot zeven miljoen euro'

Kasper Dolberg kan op zoek naar een nieuwe club, zo schrijft het Franse Foot Mercato. De Deense spits werd afgelopen seizoen verhuurd aan Sevilla FC en TSG 1899 Hoffenheim. Het avontuur in Sevilla eindigde na een halfjaar en ook in Duitsland kon Dolberg weinig indruk maken. Volgens Foot Mercato hebben clubs uit Duitsland, België, Denemarken interesse en ook in de Engelse Championship is er belangstelling voor de spits. Er wordt ook geschreven dat PSV geïnteresseerd is in de diensten van de oud-Ajacied. OGC Nice zou naar verluidt vijf tot zeven miljoen euro willen ontvangen voor Dolberg.

Woensdag 7 juni

'Torino FC heeft interesse in Fosu-Mensah'

Timothy Fosu-Mensah staat in de belangstelling van Torino FC, zo meldt Florian Plettenberg, journalist bij de Duitse tak van Sky Sport. Volgens Plettenberg wil de oud-Ajacied een volgende stap maken. Naar verluidt wil zijn club Bayer Leverkusen meewerken aan een vertrek. Plettenberg schrijft dat er momenteel drie clubs in de race zijn voor de verdediger. Torino FC is een van de geïnteresseerden. Daarnaast schijnt er interesse te zijn van een Engelse club en een andere Italiaanse club. Volgens de journalist moet Fosu-Mensah drie miljoen euro kosten. Eerder meldde Ajax Showtime dat de verdediger op de achtergrond andermaal aan een terugkeer naar Ajax wordt gelinkt.

'De Jong kan rekenen op interesse van Bayern München'

Frenkie de Jong kan rekenen op interesse van Bayern München, zo schrijft The Athletic. De voormalig speler van Ajax wordt samen genoemd met Declan Rice als eventuele aankoop op het middenveld. Er zullen echter eerst spelers verkocht moeten worden voordat Bayern München concrete stappen kan ondernemen. De zoektocht naar een nieuwe middenvelder wordt topprioriteit als er een andere speler weggaat.

Ajax speelt voor het eerst sinds de jaren tachtig in een wit uittenue! Bestel nu het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.