'Molenaar trekt zich terug uit FC Volendam en doet aangifte tegen RvC-lid De Koekkoek'

door Jesse ter Haar 57

Bron De Telegraaf

'Molenaar trekt zich terug uit FC Volendam en doet aangifte tegen RvC-lid De Koekkoek'

door Jesse ter Haar 57

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Keje Molenaar zet zich niet langer in voor FC Volendam, zo schrijft De Telegraaf op vrijdag. De oud-speler van Ajax leeft in onmin met de Raad van Commissarissen, die eerder zijn aanstelling als vice-voorzitter van de club tegenhield, en gaat zelf aangifte doen wegens smaad en laster.

Zolang de huidige RvC actief is bij FC Volendam, wenst Molenaar niet meer aan de slag te gaan bij de club. In de afgelopen tijd was hij actief in een adviserende rol. Jan Smit, de voorzitter van FC Volendam, wilde Molenaar graag tot vice-voorzitter benoemen en droeg hem voor. De RvC ging hier echter niet in mee en wees het af. 'Maandag 7 maart zouden bestuur en rvc met elkaar om tafel gaan om de situatie te bespreken, maar of dat gesprek nog doorgaat, is de vraag', zo valt te lezen.

Inmiddels zou Molenaar immers aangifte hebben gedaan tegen RvC-lid Elma de Koekkoek. Daaraan voorafgaand schreef hij De Koekkoek een brief, die De Telegraaf in handen heeft. 'Uit betrouwbare bronnen heb ik moeten vernemen dat u mij vanmorgen in het bijzijn van diverse derden – waaronder vertegenwoordigers van de KNVB – heeft betiteld als niet integer. Enige onderbouwing van deze bijzonder schadelijke uitlating heeft u achterwege gelaten', luidt zijn verhaal.

Daarmee is het echter nog niet gedaan, want Molenaar maakt nog maar eens duidelijk de actie niet te kunnen waarderen. 'Met deze diffamerende (lasterlijke, red.) kwalificatie raakt u onder meer de kern van mijn beroep als advocaat dat ik meer dan 33 jaar uitoefen en schendt u kennelijk willens en wetens mijn eer en goede naam als persoon en advocaat.'

Molenaar doet aangifte

Tot slot vertelt de voormalig Ajacied over de gevolgen voor De Koekkoek. Molenaar laat het er immers niet bij zitten. 'Ik houd u aansprakelijk voor de door mij reeds geleden en nog te lijden schade en zal morgen (vrijdag 24 februari, red.) aangifte tegen u laten doen bij de politie van smaad en laster. Alle overige rechten worden dezerzijds voorbehouden', zo valt te lezen.

Denk jij dat Bergwijn zondag voor het eerst sinds november scoort op bezoek bij Vitesse?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.