Menzo aangesteld als nieuwe bondscoach van Suriname

door Jesse ter Haar 1

Bron De Telegraaf

Menzo aangesteld als nieuwe bondscoach van Suriname

door Jesse ter Haar 1

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Stanley Menzo is aangesteld als de nieuwe bondscoach van Suriname, zo weet De Telegraaf te melden. De oefenmeester is daarmee de opvolger van Dean Gorré, die na de uitschakeling op de Gold Cup werd ontslagen.

De oud-Ajacied was als technisch manager en interim-bondscoach actief bij Aruba, maar verlaat die functie per direct voor een baan bij het nationale team van het land waarin zijn roots liggen. Menzo werd in 1963 immers geboren in Paramaribo, de hoofdstad van Suriname.

Oud-doelman Menzo laat weten verheugd te zijn over de nieuwe stap. 'Dit betekent heel veel voor mij. Ik ben geboren in Suriname, mijn ouders zijn er geboren en ik ben altijd bezig geweest met iets terugdoen voor het voetbal in Suriname. Ik ben heel blij en trots dat ik daar nu op deze manier de kans voor krijg.'

Menzo kwam gedurende zijn trainerscarrière al bij veel verschillende clubs te werken. Zo was hij trainer bij Jong Vitesse/AGOVV, Lierse SK, AFC, Ajax Cape Town en Beijing Guoan, terwijl hij bij Aruba dus een dubbelfunctie vervulde.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties