Menzo in voorlopige dubbelfunctie aan de slag bij Aruba

door Jesse ter Haar 5

Bron Voetbal International

Menzo in voorlopige dubbelfunctie aan de slag bij Aruba

door Jesse ter Haar 5

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Stanley Menzo, oud-doelman van Ajax, gaat aan het werk bij de voetbalbond van Aruba, zo weet Voetbal International vrijdag te melden. In eerste instantie vult hij de functie van technisch manager voor minstens drie jaar in, maar voorlopig zal hij ook de interim-bondscoach van het land zijn.

In maart en juni begint Aruba immers al aan de WK-kwalificatiereeks en daarbij neemt Menzo dus plaats voor de groep. De tegenstanders die hij treft in de groep zijn Canada, Bermuda, Kaaimaneilanden en Suriname. Het inventariseren van de speelgerechtigden voor Aruba is één van de eerste dingen op het to-do-lijstje van de oud-goalie.

'Er is een plan gemaakt dat alle lagen van het voetbal hier moet gaan ontwikkelen', zo onderbouwt Menzo zijn keuze. 'Denk aan het opleiden van talenten, coaches en scheidsrechters. Op clubniveau en bij de nationale teams. En de verbetering van trainingsomstandigheden en stadions. Er is heel veel werk te doen, we beginnen van onderop. Dat maakt het een heel interessant project.'

Verwacht jij dat Ajax met 0-3 wint op bezoek bij PEC Zwolle? Zet dan in en krijg 7,70 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties