Mazraoui over herstel: 'Geen gewone blessure, dus moet heel voorzichtig zijn'

door Brent Tomassen 36

Bron Abendzeitung München

Mazraoui over herstel: 'Geen gewone blessure, dus moet heel voorzichtig zijn'

door Brent Tomassen 36

Bron Abendzeitung München

Laatst geüpdatet

Noussair Mazraoui heeft tegenover Abendzeitung München aangegeven voorzichtig te zijn in zijn herstel. Na het WK in Qatar kwam aan het licht dat de rechtsback van Bayern München een ontstoken hartzakje heeft als gevolg van een coronabesmetting.

'Het gaat goed, maar ik mag momenteel niets doen, niet trainen', vertelt Mazraoui in een interview met de Duitse krant. 'Het is geen gewone blessure, dus je moet heel voorzichtig zijn.' Ook ontkent de verdediger dat hij wellicht te vroeg zou zijn teruggekeerd op het veld na de coronabesmetting. 'Alle testen op het WK waren oké, dus ik kon spelen.'

Zelf weet de oud-Ajacied nog niet hoelang hij aan de kant staat. 'Het kan drie, vier, vijf of zes weken duren', luidt de onzekerheid over de kwetsuur. Ook technisch directeur Hasan Salihamidzic wordt gevraagd naar de ernst. 'Volgende week is er weer een onderzoek, dan gaan we kijken', is de korte reactie van het directielid van de Duitse topclub.

Mazraoui maakte in de zomer van 2022 de transfervrije overstap van Ajax naar Bayern München, waar hij herenigd werd met oud-ploeggenoten Ryan Gravenberch, Matthijs de Ligt en, sinds de winterstop, Daley Blind.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.