Mazraoui is geïrriteerd bij Bayern München: 'Ik ben niet eens tweede of derde keuze'

door Timo Suur 256

Bron Voetbal International

Mazraoui is geïrriteerd bij Bayern München: 'Ik ben niet eens tweede of derde keuze'

door Timo Suur 256

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Noussair Mazraoui beleeft teleurstellende maanden bij Bayern München. De voormalig speler van Ajax stond voor het WK in Qatar regelmatig in de basis, maar hij keerde terug met een blessure. Hierdoor heeft de rechtsachter negen wedstrijden moeten missen en nu moet hij het vooral doen met een plek op de reservebank.

Julian Nagelsmann werd ontslagen bij de Duitse topclub en Thomas Tuchel werd aangesteld als zijn vervanger. Sinds deze trainerswissel heeft Mazraoui slechts één minuut gespeeld namens Bayern München. In de kwartfinales van de Champions League tegen Manchester City moest hij het opnieuw doen met een reserverol. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel, maar dit was voor de Duitsers niet genoeg na de 3-0 nederlaag van vorig week. 'Natuurlijk ben ik teleurgesteld', zo zei Mazraoui na afloop tegen Abendzeitung, geciteerd door Voetbal International.

'Ook over mijn eigen situatie', vervolgt een geïrriteerde Mazraoui. Het zit de rechtsachter niet lekker dat hij zijn plekje kwijt is sinds zijn blessure. 'Ik was een basisspeler voor het WK. Nu ben ik topfit en krijg ik niet eens speeltijd meer.' De voormalig speler van Ajax is ontevreden over zijn perspectief bij Bayern München. De rechtsachter heeft doorgekregen dat trainer Tuchel het niet in hem ziet zitten. 'Ik ben niet eens tweede of derde keuze', zo zei een getergde Mazraoui na afloop van het duel met Manchester City.

Mazraoui hint op een vertrek bij Bayern München

Mazraoui lijkt in het interview te hinten op een vertrek bij Bayern München. Zijn kans op speeltijd is aanzienlijk verminderd sinds de aanstelling van Tuchel. Hij speelde slechts één minuut sinds de trainerswissel. 'Het is nog te vroeg om over mijn perspectief te spreken hier. Alleen kan ik nu wel zeggen dat dat nu gewoon niet goed is.' Mazraoui maakte afgelopen zomer transfervrij de overstap naar Bayern München, maar dit avontuur lijkt dus al na één seizoen te stoppen.

Denk jij dat Ajax wint op bezoek bij PSV?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.