Massara: 'Denk niet dat Lille op dit moment zonder Botman wil'

door NielsOpdam 5

Bron Sky Sport Italia

Massara: 'Denk niet dat Lille op dit moment zonder Botman wil'

door NielsOpdam 5

Bron Sky Sport Italia

Laatst geüpdatet

Frederic Massara, sportief directeur van AC Milan, denkt niet dat Lille OSC Sven Botman op dit moment wil verkopen. Dat vertelt Massara in gesprek met Sky Sport Italia. De oud-Ajacied staat in de concrete belangstelling van AC Milan en Newcastle United.

'Botman is een uitstekende speler, maar ik denk niet dat Lille op dit moment zonder hem wil', begint de sportief directeur van de Milanezen. 'Een centrale verdediger zou onze prioriteit kunnen zijn gezien het feit dat Kjaer geblesseerd is. Maar in een periode als deze, waarin er veel problemen zijn met Covid, moeten we goed nadenken.'

Vrijdag meldde The Athletic dat Newcastle United een verbeterd bod had uitgebracht op Botman. Naar verluidt hadden de Engelsen al een bod gedaan van 35 miljoen euro, maar dat vond Lille OSC niet genoeg voor de centrale verdediger. Het is onbekend wat het nieuwe bod was, maar Botman zou wel openstaan voor een transfer naar Newcastle.

Nog geen bod van AC Milan

AC Milan heeft dus nog geen bod uitgebracht op de Nederlandse verdediger. Botman speelt sinds de zomer van 2020 voor Lille OSC. Hij werd vorig seizoen landskampioen in Frankrijk en is geplaatst voor de achtste finales van de Champions League, waarin Lille OSC speelt tegen Chelsea.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties