Martínez wanhoopt niet: 'Ik hou ervan als er concurrentie is voor mijn plek'

door Justin Fokkens 8

Bron Sky Sports

Martínez wanhoopt niet: 'Ik hou ervan als er concurrentie is voor mijn plek'

door Justin Fokkens 8

Bron Sky Sports

Laatst geüpdatet

Lisandro Martínez is sinds dit seizoen speler van Manchester United en groeide onder trainer Erik ten Hag al snel uit tot een vaste waarde in het elftal van de Engelse topclub. De laatste twee wedstrijden zit de Argentijn echter op de bank, maar wanhopen doet hij niet, zo vertelt hij in gesprek met Sky Sports.

Na het winnen van het wereldkampioenschap met Argentinië keerde de oud-Ajacied terug in Manchester. Maar de laatste wedstrijden koos trainer Erik ten Hag niet voor de verdediger. 'Ik hou ervan als er concurrentie is voor mijn plek. Ik denk dat dat alleen maar goed is', zo vertelt Martínez.

Manchester United verkeert momenteel in goede vorm en daar is de kersverse wereldkampioen vanzelfsprekend over te spreken. 'Ik ben er trots op dat we op de goede weg zijn. Dat laat zien dat we vooruitgang boeken. We begonnen niet goed aan het seizoen, maar we zijn erin geslaagd om de boel om te draaien. Dat maakt je alleen maar sterker. Er heerst nu een ander soort energie en op de training gaat het er feller aan toe. Hier kunnen we op voortborduren.'

Wereldkampioen 

Martínez werd in december wereldkampioen met Argentinië. De oud-Ajacied kwam gedurende dit eindtoernooi in vijf wedstrijden in actie. In de zomer van 2022 maakte de Argentijn de overstap van Ajax naar Manchester United. Sindsdien speelde de verdediger vijftien wedstrijden voor The Red Devils.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.