Martínez vierde WK-winst uitgebreid: 'Had een paar trainingsdagen nodig om fit te worden'

door Thijs Zwagerman 11

Martínez vierde WK-winst uitgebreid: 'Had een paar trainingsdagen nodig om fit te worden'

door Thijs Zwagerman 11

Laatst geüpdatet

Lisandro Martínez is terug bij Manchester United. De oud-Ajacied kreeg na het WK wat langer vrijaf om de wereldtitel met Argentinië goed te vieren, maar inmiddels is Martínez weer klaar om in actie te komen voor Manchester United, zo vertelt de verdediger op de website van de club.

‘Ik had een paar trainingsdagen nodig om weer helemaal fit te worden, maar nu voel ik me goed. Ik ben er klaar voor en niemand hoeft erover te twijfelen of ik alles ga geven’, klinkt Martínez vastberaden. De linkspoot miste de competitiewedstrijden van Manchester United tegen Nottingham Forrest en Wolverhampton, maar kan dinsdagavond tegen Bournemouth dus zijn rentree maken.

Martínez geeft verder aan dat hij zich goed op zijn plek voelt bij Manchester United. ‘Het is mooi om hier te zijn. Ik heb een goede relatie met mijn teamgenoten, de technische staf en alle andere medewerkers van de club. Ook met de supporters voel ik een band. Zij zijn fantastisch en het is prachtig dat zij mij zo erg steunen. Dat maakt me enorm trots’, stelt Martínez, die na zijn overgang van Ajax naar Manchester United in een mum van tijd is uitgegroeid tot publiekslieveling.

'We hebben het goed gevierd'

Tot slot spreekt Martínez over het winnen van de wereldtitel met Argentinië. De oud-Ajacied had de emoties die loskwamen na de gewonnen finale tegen Frankrijk nog niet eerder ervaren. ‘Om eerlijk te zijn was het een uniek gevoel. Ik heb van elke seconde genoten, want wereldkampioen worden is de ultieme prestatie voor iedere voetballer. We hebben het goed gevierd, maar dat is nu afgelopen. Ik ben nu gefocust op de wedstrijden van Manchester United en ben er klaar voor om weer in actie te komen.’

Bekijk hier de beste beste voetbal wedtips van dinsdag 3 januari!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.