Gravenberch droeg doelpunt op aan jongere broertje: 'Ik wilde iets voor hem terugdoen'

door Jari Perridon 1

Bron ESPN

Gravenberch droeg doelpunt op aan jongere broertje: 'Ik wilde iets voor hem terugdoen'

door Jari Perridon 1

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Danzell Gravenberch, de spits van Telstar, stak zijn jongere broertje Ryan maandagavond een hart onder de riem door zijn doelpunt tegen Jong Ajax aan hem op te dragen. De jonge middenvelder van Liverpool liep in de League Cup-finale tegen Chelsea namelijk een vervelende enkelblessure op.

De jonge Gravenberch werd zondagmiddag uit de wedstrijd geschopt door Chelsea-middenvelder Moisés Caicedo en lijkt de komende tijd aan de kant te zitten. Zijn oudere broer zocht na zijn openingstreffer voor Telstar tegen Jong Ajax gelijk de camera op om de boodschap over te brengen. 'Die was voor mijn broertje', zei de dertigjarige spits van Telstar voor de camera van ESPN.

'Hij is geblesseerd geraakt in de finale van de Carabao Cup en ik wilde iets voor hem terugdoen. Dit was een klein gebaar naar hem.' In aanloop naar het duel van Telstar had de spits het al met zijn broertje over gehad. 'Maar dan moet je hem eerst nog wel binnenschieten. En hij moet kijken. Maar hij heeft wel gekeken. Zo niet, dan word ik effe boos', zei hij met een grijns op zijn gezicht.

Makkelijk gegeven strafschop

Gravenberch scoorde na een makkelijk gegeven strafschop, nadat hij heel licht een hand op zijn schouder voelde. 'Ja, hij raakt me licht. Soms moet je gewoon je geluk zoeken. Ja... penalty, penalty', lachte hij. 'Ik voelde dat ik moest vallen. Ik had de scheids mee vandaag.' Vervolgens werd hem nog gevraagd wat hij er van had gevonden als de penalty aan de andere kant was gegeven. 'Dan was ik pislink geweest, dat is waar', antwoordde hij eerlijk.

Registreer je bij Bezwaarmaker.nl en maak gratis bezwaar tegen je WOZ-waarde!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.