Marin is gewild: 'Maar wil ook komend seizoen voor Cagliari spelen'

door Bart Veenstra 8

Bron Digi Sport

Marin is gewild: 'Maar wil ook komend seizoen voor Cagliari spelen'

door Bart Veenstra 8

Bron Digi Sport

Laatst geüpdatet

Razvan Marin wil voorlopig nog bij Cagliari blijven. De Roemeense middenvelder verliet Ajax vorig jaar voor de Italiaanse club en aldaar kende hij een prima seizoen. Hij kwam in totaal tot 39 wedstrijden en daarmee had hij een grote rol in lijfsbehoud van de club die zijn thuiswedstrijden speelt op Sardinië.

Er zouden inmiddels clubs uit de Bundesliga, La Liga en uit de Serie A interesse hebben in Marin. Het Olympique Lyon van voormalig Ajax-trainer Peter Bosz zou zelfs al een bod van vijftien miljoen euro hebben uitgebracht.

Zelf heeft Marin geen haast met het maken van een transfer. Hij geeft tegenover het Roemeense DigiSport toe dat er clubs uit de Serie A met belangstelling zijn. 'Maar ook buiten de Serie A is er interesse. Ik heb echter geen haast. Ik heb persoonlijk een goed seizoen achter de rug en ik wil ook komend seizoen in het tenue van Cagliari spelen. Ik wil laten zien dat ik constant kan presteren.'

Ajax nam Marin in de zomer van 2019 voor 12,5 miljoen euro over van Standard Luik. Bij de Amsterdamse club wist hij echter niet te slagen en zodoende verhuurde Ajax de Roemeen vorig jaar met een verplichting tot koop aan Cagliari. De Italianen betaalden tien miljoen euro aan Ajax en zullen bij een toekomstige transfer van Marin ook een deel van de transfersom naar Ajax moeten overmaken.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties