Manchester United bevestigt komst van Rangnick als interim-trainer

door Terrence Riepma 1

Bron Manchester United

Manchester United bevestigt komst van Rangnick als interim-trainer

door Terrence Riepma 1

Bron Manchester United

Laatst geüpdatet

Ralf Rangnick is de nieuwe trainer van Manchester United, zo maakt de Engelse topclub bekend via de officiële kanalen. De Duitser neemt het stokje over van de recentelijk vertrokken Ole Gunnar Solskjaer.

Lang zal Rangnick niet actief zijn als trainer van The Red Devils. De oud-succestrainer van TSG Hoffenheim en RB Leipzig heeft een contract getekend tot en met het einde van dit seizoen. Wel zal hij na zijn trainerschap actief blijven in een adviserende rol bij de club.

Solskjaer vertrok eerder deze maand bij Manchester United na een 4-1 nederlaag tegen Watford FC. De resultaten bleven al langere tijd uit en voor zowel de Noor als de clubleiding was het duidelijk dat het tijd was om de wegen te scheiden.

Donny van de Beek

Donny van de Beek zal onder Rangnick hopen op meer speelminuten. Onder Solskjaer kreeg de oud-middenvelder van Ajax namelijk nauwelijks speeltijd. Volgens geruchten heeft Van de Beek zijn vertrekplan uitgesteld door de komst van Rangnick, omdat hij eerst wil kijken wat zijn opties zijn onder leiding van de Duitser.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties