[Update] Lukoki ondertekent contract bij FC Twente

door Melle Goekoop 21

Bron ESPN, FC Twente

[Update] Lukoki ondertekent contract bij FC Twente

door Melle Goekoop 21

Bron ESPN, FC Twente

Laatst geüpdatet

Jody Lukoki staat op het punt om een contract te tekenen bij FC Twente, zo meldt ESPN. De oud-Ajacied was transfervrij na zijn vertrek bij het Turkse Yeni Malatyaspor in april. Wanneer Lukoki in Enschede tekent, keert hij na zes jaar terug in de Eredivisie.

Lukoki brak door bij Ajax en kwam tot 35 wedstrijden en vijf doelpunten. Hierna speelde hij nog bij SC Cambuur en PEC Zwolle in Nederland tot hij zes seizoenen geleden naar Bulgarije vertrok. Bij Ludogorets Razgrad kende Lukoki een erg succesvolle periode, want hij elk seizoen dat hij bij de club speelde, werd hij kampioen.

Vorige zomer vertrok hij na 158 wedstrijden bij de Bulgaren en zocht zijn heil in Turkije. Bij Yeni Malatyaspor kende hij een mindere periode: hij speelde slechts twaalf keer en gaf in die wedstrijden één assist. Bij FC Twente hoopt Lukoki zijn carriere nieuw leven in te blazen.

Update - 15.10 uur (29 juni 2021) - Lukoki ondertekent contract bij FC Twente 

Jody Lukoki heeft zijn contract ondertekent bij FC Twente. De vleugelflitser reageert verheugd op de clubkanalen: 'FC Twente is een mooie club en ik ben blij dat ik hier nu ga spelen. Afgelopen week heb ik een fijn gesprek gehad met Ron Jans, die ik goed ken van mijn periode bij Zwolle. Met Virgil heb ik samengespeeld in Bulgarije en heb met hem nog veel contact. Ook Wout Brama ken ik van Zwolle. Vanaf het begin voelde het goed en warm en daarom was de keuze voor FC Twente niet moeilijk.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties