Antony en Brazilië Onder 23 zetten Duitsland Onder 23 met 4-2 opzij

door NickOoms 54

Brazilië Onder 23 heeft in zijn eerste groepdsuel van de Olympische Spelen van Duitsland Onder 23 weten te winnen (4-2). Antony - die 73 minuten meespeelde - maakte geen onuitwisbare indruk, maar de rechtsbuiten viel bij de 1-0 wel op door een splijtende pass op Richarlison te geven.

Richarlison was met drie doelpunten in 29 minuten de man van de wedstrijd. Vlak voor rust – bij een stand van 3-0 – kon collega Matheus Cunha via een penalty de 4-0 binnen schieten, maar de spits van Hertha BSC faalde.

In de eerste helft zag het er naar uit dat het duel in een ruime overwinning voor Brazilië zou eindigen, maar in de tweede helft wist Duitsland toch nog twee keer te scoren. In de blessuretijd scoorde Paulinho nog de 4-2.

FT | Brazilië Onder 23 - Duitsland Onder 23 (4-2)