Lampard over blessure Van de Beek: 'Hopen dat het kramp is'

door NielsOpdam 2

Bron Everton

Lampard over blessure Van de Beek: 'Hopen dat het kramp is'

door NielsOpdam 2

Bron Everton

Laatst geüpdatet

Frank Lampard hoopt dat de blessure van Donny van de Beek meevalt. Dat vertelt de trainer van Everton op de clubwebsite. De oud-middenvelder van Ajax viel zaterdag geblesseerd uit tijdens de wedstrijd tegen Manchester City (0-1 verlies).

'We hopen dat het kramp is, hoewel ik me daar niet helemaal op wil vastpinnen', begint Lampard over de blessure van Van de Beek. 'Hij zei dat hij het gevoel had dat het niet zo erg was.' De oud-Ajacied begon in de basisopstelling bij Everton, maar moest het veld na 71 minuten geblesseerd verlaten.

Lampard was tijdens het duel met Manchester City opnieuw tevreden over Van de Beek. 'Ik vond dat hij heel goed speelde, hij zette een hele grote shift neer.' Dat de huurling van Manchester United nu geblesseerd is, verbaast de Everton-trainer niet. 'Hij is gekomen van amper wedstrijden spelen, naar regelmatig spelen bij ons, dus kramp zou begrijpelijk zijn.'

Vier competitiewedstrijden sinds zijn komst bij Everton

Van de Beek is sinds de afgelopen transferperiode verhuurd aan Everton. Sinds zijn komst op Goodison Park speelde de oud-middenvelder van Ajax vier competitiewedstrijden. Hij begon drie keer in de basisopstelling van The Toffees.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.