Kvaratskhelia steunt Ajax: 'Ze waren niet sterk, maar Ajax heeft nog altijd een goed team'

door Bart Veenstra 42

Bron UEFA.com

Kvaratskhelia steunt Ajax: 'Ze waren niet sterk, maar Ajax heeft nog altijd een goed team'

door Bart Veenstra 42

Bron UEFA.com

Laatst geüpdatet

Napoli-aanvaller Khvicha Kvaratskhelia heeft Ajax de nodige opbeurende woorden geschonken. De Georgiër was trefzeker in het door Napoli met 1-6 gewonnen duel, al geeft hij aan dat Ajax nog altijd een goed team heeft.

Voor Kvaratskhelia kwam dinsdagavond een droom uit. De zomeraanwinst van Napoli maakte de 1-5 en daarmee was zijn eerste doelpunt in de Champions League een feit. 'Voor mij is een droom uitgekomen', zegt hij tegenover UEFA.com. 'Ik ben zo gelukkig, maar vooral door deze overwinning', doelt hij op de enorm grote zege van Napoli bij Ajax.

Volgende week treffen Ajax en Napoli elkaar opnieuw. Op woensdag staat de wedstrijd in Napels op de agenda. Kvaratskhelia laat weten dat zijn elftal er dan niet te makkelijk over moet denken. 'Ze waren vanavond niet sterk, maar Ajax heeft nog altijd een goed team, goede spelers. Ze moeten hard blijven werken, ik wens hen geluk.'

Ajax staat er dankzij de 1-6 nederlaag niet goed voor in de Champions League. De Amsterdammers staan nog altijd op drie punten, terwijl Napoli al negen punten heeft verzameld. Liverpool staat na de zege op Rangers FC nu op zes punten. Volgende week gaat Ajax op bezoek bij Napoli.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.