Kohler na duel met Ajax: 'Ik vond de kwaliteit van de kansen van Ajax wel meevallen'

door NielsOpdam 39

Bron ESPN

Kohler na duel met Ajax: 'Ik vond de kwaliteit van de kansen van Ajax wel meevallen'

door NielsOpdam 39

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Matthias Kohler vond de kwaliteit van de kansen van Ajax wel meevallen, zo vertelt de trainer van FC Volendam na het duel met de Amsterdammers aan ESPN. Donderdagavond won Ajax met 2-0 van FC Volendam, dankzij doelpunten van Steven Bergwijn en Chuba Akpom.

'Ik vond de kwaliteit van de kansen van Ajax wel meevallen', begint Kohler in gesprek met de sportzender. 'Je weet natuurlijk als je hier naartoe komt dat Ajax kansen gaat krijgen, maar de kwaliteit van die kansen viel mee. We willen zo lang mogelijk in de wedstrijd blijven, dan weet je dat je iets kunt halen en dat is bijna gelukt.'

Volgens de Duitse oefenmeester was zijn ploeg dichtbij een punt in de Johan Cruijff ArenA. Kohler geloofde er zelf in ieder geval erg in. 'Ik denk dat het hele stadion dat gevoel had. Hij hing wel in de lucht. We hadden echt een goede fase van een kwartier. Maar dan moet je meer risico nemen en dan worden ook de afstanden en de ruimtes net iets groter.'

'Natuurlijk baal je en wil je altijd resultaat halen'

Al met al is de trainer van FC Volendam 'toch tevreden' met hoe zijn ploeg gespeeld heeft tegen de Amsterdamse club. 'Natuurlijk baal je en wil je altijd resultaat halen, maar het is belangrijk dat we nu naar de volgende wedstrijd kijken. Dat we goed herstellen en dan meteen de focus op NEC richten', besluit Kohler, die aanstaande zondag met FC Volendam in Nijmegen speelt.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.