KNVB laat uitspraken PSV-trainer Schmidt onbestraft

door Bart Veenstra 61

Bron VI Vandaag

KNVB laat uitspraken PSV-trainer Schmidt onbestraft

door Bart Veenstra 61

Bron VI Vandaag

Laatst geüpdatet

PSV-trainer Roger Schmidt hoeft naar aanleiding van zijn uitspraken na het duel tussen PSV en Ajax niet bang te zijn voor een straf. De aanklager betaald voetbal laat de de uitlatingen van de Duitse oefenmeester onbestraft, zo meldt VI Vandaag.

'De PSV-coach zat hoog in zijn emotie, maar hij heeft niet gescholden of iemand beledigd', aldus een woordvoerder van de KNVB. Ajax won het duel in Eindhoven met 1-2. De tweede goal van Ajax was omstreden, omdat vlak ervoor de bal over de zijlijn gespeeld leek door Daley Blind. De VAR kon op basis van de tv-beelden niet geheel bewijzen dat dit het geval was en dus werd het doelpunt goedgekeurd.

'Geef de beker dan maar meteen aan Ajax!'

'Geef de beker dan maar meteen aan Ajax', foeterde Schmidt langs de zijlijn tegen de vierde official. Na afloop gaf Schmidt aan dat hij het idee heeft dat Ajax vaak het voordeel van de twijfel krijgt.

'Na zes wedstrijden tegen Ajax weet ik dat alle fiftyfifty-momenten hun kant opgaan. Dat is mijn gevoel. Dat gaat om kleine beslissingen, maar ook om grote zoals nu met die tweede goal', aldus Schmidt zondag na afloop van de topper.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties