Knutsen wil verlengen bij FK Bodø/Glimt

door Robin Ridder 76

Bron VG

Knutsen wil verlengen bij FK Bodø/Glimt

door Robin Ridder 76

Bron VG

Kjetil Knutsen heeft aangegeven te willen verlengen bij FK Bodø/Glimt. De Noorse trainer werd meerdere malen in verband gebracht met Ajax, maar van een overstap naar Amsterdam lijkt dus geen sprake meer. Volgens VG heeft de trainer vertrouwen in een langer verblijf bij Bodø.

Knutsen werkt sinds 2017 bij Bodø/Glimt en is sinds 2018 hoofdtrainer. Sinds zijn komst is de club gegroeid in Noorwegen. Onder leiding van Knutsen werd Bodø/Glimt drie keer kampioen van Noorwegen. Afgelopen seizoen werd Bodø voor het laatst landskampioen.

In de Noorse pers laat de trainer weten graag te willen blijven bij Bodø. 'Er zijn goede gesprekken met de club gevoerd en we hebben alle vertrouwen in elkaar", zegt de Noor tegen VG. 'Ik heb geen andere plannen dan hier verder te gaan.' Knutsen ligt nog tot het einde van 2024 vast bij Bodø/Glimt. Hij verwacht op korte termijn bij te tekenen. "Ik heb daar vertrouwen in, maar de club moet het ook willen."

Definitief niet naar Ajax 

Afgelopen zomer was Knutsen een van de kandidaten om het stokje over te nemen van John Heitinga. Zijn naam zong toen rond in Amsterdam en ook rond de wedstrijden tegen Bodø/Glimt ging het weer over een mogelijke overstap. Nu lijkt er een definitieve streep door de naam van de 55-jarige Noor te kunnen.

Heb je al een TV-aanbieder voor het F1-seizoen van 2024? Bekijk de opties hier. Of bestel rechtstreeks bij Viaplay of F1TV.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.