Kluivert maakt indruk tegen Paris Saint-Germain: 'Was erg blij met zijn optreden'

door Jesse ter Haar 20

Bron Voetbal International

Kluivert maakt indruk tegen Paris Saint-Germain: 'Was erg blij met zijn optreden'

door Jesse ter Haar 20

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Christophe Galtier, oefenmeester van OGC Nice, is erg blij met het optreden van Justin Kluivert van woensdagavond. De Franse club speelde doelpuntloos gelijk tegen Paris Saint-Germain en hoewel de Nederlander voortijdig naar de kant werd gehaald, had dat niets te maken met zijn spel.

'Hij was goed. Als hij niet tegen die gele kaart was aangelopen, was hij zeker op het veld gebleven', zo spreekt Galtier, opgetekend door Voetbal International. 'Ik was bang dat hij bij het meeverdedigen weer in de fout zou gaan. Met een tweede gele kaart voor het trekken aan een shirtje of een andere overtreding zou het hele team worden bestraft. Maar verder was ik erg blij met zijn optreden.'

Een speler die daarentegen teleurstelde was Kasper Dolberg. Hij kreeg dé kans om Nice op voorsprong te koppen tegen de topclub, maar liet het na. 'Ik dacht dat die bal erin zat maar die ging tegen de paal. Scoren was op dat moment heel belangrijk geweest en had PSG echt in de problemen gebracht', spreekt Galtier.

Beide aanvallers kennen een nog niet al te productief seizoen in Frankrijk. Kluivert kwam mede door een hamstringblessure pas zeven keer in actie in de Ligue 1. Op 28 augustus, thuis tegen Girondins de Bordeaux, maakte hij zijn enige goal. Dolberg scoorde driemaal dit seizoen, waar hij elf wedstrijden voor nodig had.

Zet in bij Bet365 en krijg 100 euro als welkomstcadeau!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties