Kasanwirjo blij met overstap naar Feyenoord: 'Het ging in een stroomversnelling'

door Cristian de Jong 38

Bron Algemeen Dagblad

Kasanwirjo blij met overstap naar Feyenoord: 'Het ging in een stroomversnelling'

door Cristian de Jong 38

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Neraysho Kasanwirjo is dolgelukkig met zijn overstap van FC Groningen naar Feyenoord, zo vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. De oud-Ajacied verliet De Trots van het Noorden voor een avontuur bij de koploper uit Rotterdam.

Kasanwirjo leverde zo'n anderhalf miljoen euro op. 'Het ging in een stroomversnelling', zegt hij. 'Ik weet dat er in de zomer al interesse was van de kant van Feyenoord. Nu heeft het goed uitgepakt.' De verdediger mocht deze winter voor minder geld vertrekken dan afgelopen zomer. 'Dat heeft voor mij goed uitgepakt', aldus Kasanwirjo.

Bij Feyenoord komt Kasanwirjo te spelen met een aantal oude bekenden. 'Ik praat met iedereen. Meteen. Bovendien kende ik al veel spelers. Quinten Timber, Lutsharel Geertruida, Quilindschy Hartman en Javairô Dilrosun bijvoorbeeld. En Danilo vanuit Ajax natuurlijk.' Kasanwirjo weet dat het lastig gaat worden om een basisplaats te veroveren. 'Dat is logisch. Ik ga hard trainen en werken, dan moet het goed komen.'

'Bij Feyenoord gaat alles sneller, het is intensiever'

Kasanwirjo gaat bovenal uit van zijn eigen kwaliteiten. De oud-Ajacied heeft een goed gevoel bij zijn eerste dagen als Feyenoorder. 'Ik kan voetballen, ik moet met dit niveau mee gaan. Het niveau waar ik vandaan kom is lager, dus ik moet even wennen.' FC Groningen staat momenteel slechts zestiende en zodoende is de stap voor de verdediger erg groot. 'Hier gaat alles sneller, het is intensiever. Maar het gaat goed komen.'

Ajax heeft meerdere tickets in de Resale Shop staan voor de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Wil jij er vanavond nog bij zijn? Dan is dit jouw kans!

Weet Davy Klaassen tegen FC Volendam voor het tweede duel op rij te scoren? Zet in en verdien 3,40 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.