Juventus diep in blessuretijd naast Sevilla, Roma deelt eerste tik uit aan Leverkusen

door BadembaBarrie 8

Juventus heeft diep in blessuretijd een thuisnederlaag in de eerste halve finalewedstrijd van de Europa League tegen Sevilla af weten te wenden. La Vecchia Signora keek lange tijd tegen een achterstand aan, nadat Youssef En Nesyri halverwege de eerste helft raak schoot. Het leek het enige en dus beslissende doelpunt te worden, maar in de 97e minuut bleek Federico Gatti de Turijnse redder in nood: 1-1. In de andere halve finale had het AS Roma van José Mourinho aan één doelpunt wel genoeg voor een overwinning. Edoardo Bove was kort na rust de gevierde man.

FT | Juventus - Sevilla (1-1)