Dapper AZ weet voorsprong niet vast te houden en gaat onderuit bij West Ham

door BadembaBarrie 782

AZ is er niet in geslaagd voor een stunt te zorgen op bezoek bij West Ham United. Die stunt leek wel even in de maak toen Tijjani Reijnders de Alkmaarders vlak voor rust op voorsprong schoot. In het laatste kwart van de wedstrijd ging het echter mis voor AZ. Een benutte penalty van Saïd Benrahma en een doelpunt van Michail Antonio zorgden dat West Ham alsnog met een 2-1 van het veld stapte. FC Basel zorgde wel enigszins voor een verrassing door Fiorentina op eigen veld met 1-2 te verslaan.

FT | West Ham United - AZ (2-1)