Ibrahimovic wil spoor van trainer Pioli volgen en zijn contract bij AC Milan verlengen

door Jesse ter Haar 8

Bron Voetbal International

Ibrahimovic wil spoor van trainer Pioli volgen en zijn contract bij AC Milan verlengen

door Jesse ter Haar 8

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Zlatan Ibrahimovic lijkt nog altijd voornemens zijn contract bij AC Milan opnieuw te verlengen. De Zweed heeft bewondering voor het werk van trainer Stefano Pioli en omdat hij zich onlangs langer aan de club verbond, wil Ibrahimovic hetzelfde doen.

'Nu hij dat heeft gedaan, moet ik het ook wel doen', aldus de veertigjarige spits, geciteerd door Voetbal International. 'Ik heb nog altijd veel plezier in het spelletje. Pioli heeft iets moois neergezet. Zijn verlenging is hem dan ook gegund. Door hem en mijn ploeggenoten heb ik veel plezier in het spelletje. Zij laten mij goed voelen.'

AC Milan staat momenteel op de tweede plaats in de Serie A. De tijd waarin de Milanezen meestrijden om de prijzen leek voorbij, maar niets is minder waar. 'Zij hebben hier zo lang op gewacht. Milan doet eindelijk weer mee. Nu moeten we de titel pakken ook, want zonder prijzen stelt het seizoen nog steeds niets voor', oordeelt de oud-Ajacied.

Door een irritatie aan zijn achillespees kon Ibrahimovic dit seizoen lang niet alles spelen, maar wanneer hij op het veld staat, laat hij zich nog gelden. In negen duels in de Italiaanse competitie wist hij zesmaal doel te treffen en twee doelpunten voor te bereiden voor een medespeler.

Zet in bij Bet365 en krijg 100 euro als welkomstcadeau!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties