'Ibrahimovic en AC Milan langer door met elkaar; spits verlengt contract met een jaar'

door Terrence Riepma 7

Bron La Gazzetta dello Sport

'Ibrahimovic en AC Milan langer door met elkaar; spits verlengt contract met een jaar'

door Terrence Riepma 7

Bron La Gazzetta dello Sport

Laatst geüpdatet

Zlatan Ibrahimovic en AC Milan lijken langer door met elkaar te gaan. Dat maakt La Gazetta dello Sport donderdagochtend bekend op de voorpagina van de krant. De spits beschikt over een aflopend contract, maar lijkt deze gaan te verlengen met een jaar.

Ibrahimovic ligt nog tot de zomer van volgend jaar vast in Milaan, maar een voetbalpensioen lijkt er nog niet aan te komen. De 40-jarige topspits geniet het vertrouwen van de clubleiding van de Rossoneri, dat hem in de winter van 2020 terughaalde van LA Galaxy.

Volgens La Gazzetta dello Sport zal er na de winterstop worden onderhandeld over een hernieuwde verbintenis tussen de speler en de club. Bij AC Milan is Ibrahimovic op dit moment al de grootverdiener, gezien hij naar verluidt 7 miljoen euro per jaar verdient.

Ibrahimovic bij Ajax

Ibrahimovic speelde tussen 2001 en 2004 voor Ajax. De aanvaller werd in de zomer van 2001 overgenomen van het Zweedse Malmö FF, dat hem voor een bedrag van 7,8 miljoen verkocht aan de Amsterdammers. Juventus nam Ibrahimovic in de zomer van 2004 over voor een transfersom van 16 miljoen euro.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties