Hoever krijgt kritiek van Wolves-manager: ‘Ki-Jana was niet voorbereid’

door Thijs Zwagerman 22

Bron Persconferentie

Hoever krijgt kritiek van Wolves-manager: ‘Ki-Jana was niet voorbereid’

door Thijs Zwagerman 22

Bron Persconferentie

Laatst geüpdatet

Ki-Jana Hoever heeft een veeg uit de pan gekregen van Bruno Lage, de trainer van Wolverhampton Wanderers. Hoever had zaterdag een basisplaats bij Wolves, maar viel al na 25 minuten spelen uit met hamstringklachten.

Dat kon manager Lage niet bekoren, zo stak de oefenmeester van Wolverhampton Wanderers op de persconferentie na afloop niet onder stoelen of banken. ‘Dit is een goed voorbeeld van jonge spelers die alles meteen willen en niet met dezelfde intensiteit trainen als ze niet spelen. Dan kunnen dit soort dingen gebeuren.’

Lage vervolgt zijn kritische betoog. ‘Ik heb te veel jonge jongens in mijn team die soms niet trainen zoals ze zouden moeten trainen. Als ze dan kansen krijgen, dan moeten ze tot de limiet gaan, terwijl ze niet klaar of voorbereid zijn. Ze raken geblesseerd. Dat kan gebeuren, maar in dit geval gebeurde het omdat Ki-Jana niet voorbereid was.’ Wolverhampton Wanderers verloor de competitiewedstrijd met 0-2 van Crystal Palace.

'Ik verspil mijn tijd niet'

Lage besluit zijn flinke kritiek ook breder te trekken dan alleen gericht aan oud-Ajacied Hoever. ‘Soms werkt Ki niet met dezelfde intensiteit. Deze waarschuwing is niet alleen voor hem, maar ook voor de andere jongens in mijn team. Ze moeten begrijpen dat ik mijn tijd niet verspil aan jongens die niet iedere dag hard werken om beter te worden.’

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.