Heeft Louis ook een gouden pik in Qatar? Alle odds voor Oranje op het WK op een rij (Ad)

door Ajax Showtime 5

Heeft Louis ook een gouden pik in Qatar? Alle odds voor Oranje op het WK op een rij (Ad)

door Ajax Showtime 5

Laatst geüpdatet

Het WK 2022 zal het laatste kunststukje bij het Nederlands elftal worden voor Louis van Gaal. Na de succesvolle eindronde in 2014 waar Oranje een derde plaats wist te bemachtigen is de oefenmeester uit op een nieuwe stunt. En waarom zou het niet lukken? Het Nederlands elftal is één van de weinige landen die het hele jaar al in vorm is. En zoals Arjen Robben in 2014 al aan gaf, 'misschien heeft Van Gaal wel een gouden pik'.

Dit artikel is van Sportbookies.nl.

De één kan hem niet uitstaan en de ander loopt met hem weg. Met Louis van Gaal als bondscoach van het Nederlands elftal is er altijd reuring in de tent en zijn de persconferenties nooit saai. Maar het belangrijkste zijn de prestaties van zijn elftal. Daar kan dit jaar alleen maar respect mee worden afgedwongen. Een fraaie campagne in de Nations League werd beloond met een plaats bij de Final Four en die serie wedstrijden heeft er toe geleid dat Oranje een grote outsider is voor winst van het WK.

Kijken we naar de prognose van de wedkantoren dan vinden we Nederland terug op een zevende positie op het lijstje met kanshebbers voor de eindzege. Het moet Brazilië, Argentinië, Frankrijk, Engeland, Spanje en Duitsland voor zich dulden. Je krijgt maar liefst terug als Nederland het WK wint. Een plaats in de halve finale wordt ook rijkelijk beloond met een . Om het overzichtelijk te houden hebben we alle mogelijke wedopties inclusief odds voor je op een rijtje gezet.

Voorspelling Odd
Nederland wint het WK 13.00
Nederland wordt eerste in poule A 1.44
Nederland bereikt de kwartfinale 1.72
Nederland bereikt de halve finale 3.75
Nederland bereikt de finale 6.50
Nederland wordt uitgeschakeld in de achtste finales 2.87
Nederland komt de poulefase niet door 6.00

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.


Wil jij wedden op het WK voetbal in Qatar? Bekijk hier onze voorbeschouwingen en wedtips.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.