Gerrard nieuwe trainer van El Ghazi en Traoré bij Aston Villa

door Terrence Riepma 0

Bron Aston Villa

Gerrard nieuwe trainer van El Ghazi en Traoré bij Aston Villa

door Terrence Riepma 0

Bron Aston Villa

Laatst geüpdatet

Steven Gerrard is de nieuwe trainer van Anwar El Ghazi en Bertrand Traoré bij Aston Villa, zo makt de club beend via de officiële kanalen. De Engelsman vervangt landgenoot Dean Smith, die na een reeks tegenvallende resultaten recentelijk ontslagen werd.

Aston Villa staat momenteel op een zestiende plek in de Premier League. De Britse club heeft tien punten weten te behalen in elf wedstrijden en staat daarmee maar twee punten boven de degradatiestreep bij de achttiende plek, die op dit moment bezet wordt gehouden door Burnley.

De laatste vijf wedstrijden in de competitie werden allemaal verloren en dat was reden voor de clubleiding om trainer Smith te ontslaan. De opvolger werd gevonden in de persoon van Liverpool FC-legende Gerrard, die een succesvolle periode achter de rug heeft bij het Schotse Rangers FC. Zo werd hij vorig seizoen kampioen en won hij tweemaal de derby tegen Celtic Glasgow.

El Ghazi en Traoré op een zijspoor beland

El Ghazi en Traoré komen bij Aston Villa de laatste tijd maar weinig aan bod. Eerstgenoemde oud-Ajacied kwam tot maar zes wedstrijden (350 speelminuten) in de competitie dit seizoen en Traoré tot slechts vier duels (53 speelminuten). Met de komst van Gerrard zal het tweetal hopen op meer speeltijd.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.