Voormalig Crystal Palace-eigenaar: 'Aston Villa moet voor Ten Hag gaan'

door Jesse ter Haar 40

Bron talkSPORT

Voormalig Crystal Palace-eigenaar: 'Aston Villa moet voor Ten Hag gaan'

door Jesse ter Haar 40

Bron talkSPORT

Laatst geüpdatet

Simon Jordan, voormalig eigenaar van Premier League-club Crystal Palace, is van mening van Aston Villa voor Erik ten Hag moet gaan als zijn nieuwe manager. Dean Smith werd recent ontslagen en dus moet de club uit Birmingham een nieuwe manager aanstellen.

Er werden de voorbije tijd al veel namen genoemd bij Aston Villa, waarbij Steven Gerrard als favoriet lijkt te gelden. Hij is vooralsnog echter manager van Rangers FC en volgens Jordan is hij ook niet waar de club op moet mikken. 'Als je zoals Villa zegt dat je voor een elitemanager wil gaan, dan vind ik Gerrard geen optie', aldus Jordan bij talkSPORT.

'Ik denk dat ze voor Ten Hag moeten gaan', vervolgt hij. 'Als het Tottenham lukt om Antonio Conte binnen te halen, waarom zou Villa dan niet vol in kunnen zetten op Ten Hag, met alle middelen die ze hebben door hun eigenaar?'

Vooralsnog heeft de oefenmeester een contract dat hem tot medio 2023 aan Ajax verbindt. Ten Hag wil met de Amsterdamse club de Europese elite aanvallen en op z'n minst ergeren en daar is hij tijdens het huidige seizoen goed mee op weg. Na vier wedstrijden in de Champions League zijn de Amsterdammers nog foutloos met twaalf behaalde punten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties