Ten Hag naar voren geschoven als ideale kandidaat bij Manchester United

door Bart Veenstra 19

Bron The Manchester Evening News

Ten Hag naar voren geschoven als ideale kandidaat bij Manchester United

door Bart Veenstra 19

Bron The Manchester Evening News

Laatst geüpdatet

Erik ten Hag zou de ideale kandidaat moeten zijn om Ole Gunnar Solskjaer op te volgen als manager van Manchester United. De Noorse manager staat na een nieuwe nederlaag - Manchester United verloor zaterdag met 0-2 van Manchester City - wederom onder druk en in Engeland wordt dan ook gespeculeerd over een opvolger.

Bij The Manchester Evening News ziet men Ten Hag als de nieuwe manager. De redactie van de krant is lovend over de trainer van Ajax. 'Hij heeft weer een team gebouwd dat van Europese topclubs kan winnen en hij lijkt de ideale man. Ten Hag zou topkandidaat voor de eventuele vacature moeten zijn.'

Donny van de Beek

Bijkomend voordeel aan de eventuele komst van Ten Hag zou de toekomst van Donny van de Beek kunnen zijn. De middenvelder speelt onder Solskjaer nauwelijks, maar bij The Manchester Evening News denkt men dat daar verandering in kan komen als Ten Hag het voor het zeggen krijgt. 'Hij kan een prominentere rol op het middenveld krijgen als Ten Hag aangesteld wordt, want onder de 51-jarige trainer heeft Van de Beek het al laten zien bij Ajax.'

De komst van Ten Hag bij Manchester United zou volgens de Engelse journalisten ook nog samen kunnen gaan met de komst van Edwin van der Sar. Bij Manchester United zou Van der Sar geen algemeen directeur kunnen worden, al is een andere positie in de clubleiding niet ondenkbaar. Mocht dat gebeuren, kan een nieuwe samenwerking volgens de krant 'alleen maar goed uitpakken'.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.