'Gepasseerde Eiting lijkt niet meer in actie te gaan komen voor Huddersfield Town'

door Bart Veenstra 37

Bron The Yorkshire Live

'Gepasseerde Eiting lijkt niet meer in actie te gaan komen voor Huddersfield Town'

door Bart Veenstra 37

Bron The Yorkshire Live

Laatst geüpdatet

Carel Eiting komt vermoedelijk niet meer in actie voor Huddersfield Town dit seizoen. Dit verwacht de streekkrant The Yorkshire Live. Eiting keerde in januari terug bij de club die hem al eens huurde, maar vooralsnog zonder succes.

In het vorige seizoen speelde Eiting op huurbasis voor Huddersfield Town en deed dat meer dan naar behoren. In de afgelopen zomer liet hij Ajax achter zich voor een avontuur bij KRC Genk, maar dat liep niet zoals gewenst. Zodoende vertrok hij in januari naar de club waar hij eerder wel veel aan spelen toekwam.

Sinds zijn terugkeer bij Huddersfield Town begon hij alleen als basisspeler in de FA Cup, terwijl hij in de competitie alleen vier keer mocht invallen. Zijn laatste speelminuten dateren alweer van 4 maart. In totaal kwam Eiting tot slechts 131 minuten in de Championship sinds zijn terugkeer.

Huddersfield Town hoopt op promotie naar Premier League

Huddersfield Town doet het dit seizoen een stuk beter dan in het vorige seizoen. De ploeg staat derde en maakt zodoende kans op promotie, al zal dat vermoedelijk via de play-offs moeten gaan. Op de positie van Eiting speelt nu Jon Russell en hij lijkt niet uit de basis te verdwijnen.

Huddersfield Town speelt in de competitie nog drie wedstrijden, waarna vermoedelijk de play-offs volgen. In de afgelopen twee wedstrijden - tegen QPR en Middlesbrough - behoorde Eiting niet tot de selectie en The Yorkshire Live verwacht dat dat ook in de komende periode niet het geval zal zijn. Het contract van Eiting bij Huddersfield Town loopt na dit seizoen af. 'Het is onwaarschijnlijk dat de supporters van "Town" hem nog in het blauw-witte shirt gaan zien', schrijft men.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties