[Update] KRC Genk bevestigt: 'Eiting vertrekt naar Huddersfield Town'

door NielsOpdam 27

[Update] KRC Genk bevestigt: 'Eiting vertrekt naar Huddersfield Town'

door NielsOpdam 27

Laatst geüpdatet

Carel Eiting lijkt terug te keren naar Huddersfield Town, zo meldt De Telegraaf maandagavond. De Nederlandse middenvelder stapte afgelopen zomer van Ajax over naar KRC Genk, waar hij voor vier seizoenen tekende.

'Om een terugkeer naar Engeland mogelijk te maken heeft hij zijn contract bij Racing Genk laten ontbinden', schrijft het medium. 'Het avontuur in België werd voor de oud-speler niet wat hij ervan verwachtte. Eiting werd aangetrokken door John van den Brom, maar het ontslag van de Nederlandse trainer speelde de middenvelder parten.'

Het systeem van de opvolger van Van den Brom, Bern Storck, past Eiting niet. 'En daarom besloot hij voor een terugkeer naar Huddersfield Town te kiezen. Daar moet hij nog medisch worden gekeurd', schrijft De Telegraaf.

Eiting werd eerder verhuurd aan Huddersfield Town

In de zomer van 2020 werd Eiting door Ajax verhuurd aan Huddersfield Town. Hij speelde daar een seizoen en keerde na zijn verhuur niet meer terug in Amsterdam. De 23-jarige middenvelder werd direct verkocht aan KRC Genk.

Update - 22.30 uur (31 januari 2022) - KRC Genk bevestigt: 'Eiting vertrekt naar Huddersfield Town'

Carel Eiting laat KRC Genk achter zich en vertrekt naar Huddersfield Town, zo meldt de Belgische club op Twitter. 'Carel Eiting gaat opnieuw voor Huddersfield Town voetballen, in de Engelse Championship. Zijn contract werd in onderling overleg beëindigd. Veel succes Carel!', schrijft KRC Genk in het bericht.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties