Feyenoord wederom tegen Slavia Praag, PSV treft Leicester City

door Bart Veenstra 24

Bron AS

Feyenoord wederom tegen Slavia Praag, PSV treft Leicester City

door Bart Veenstra 24

Bron AS

Laatst geüpdatet

Feyenoord en PSV kennen hun tegenstanders in de kwartfinales van de Conference League. Net als in de groepsfase speelt Feyenoord tegen Slavia Praag. PSV gaat naar Engeland en speelt tegen Leicester City.

Feyenoord wist de kwartfinales te bereiken nadat het in de vorige ronde FK Partizan wist uit te schakelen. In de groepsfase speelden de Rotterdammers ook al tegen Slavia Praag. Het elftal van trainer Arne Slot won in eigen huis met 2-1, waarna er in Tsjechië met 2-2 gelijk werd gepeeld. Mocht Feyenoord winnen, speelt het in de halve finale tegen Olympique Marseille of PAOK Saloniki.

PSV treft in de kwartfinales van de Conference League Leicester City. De Engelse kampioen van 2016 kent in de Premier League een moeizaam seizoen en om die reden richt men zich nu volledig op de Conference League. Mocht PSV het tweeluik met Leicester City overleven, treft het in de halve finale of AS Roma of Bodø/Glimt.

Mogelijk Nederlandse finale in Conference League

Een Nederlandse finale in de Conference League is in theorie mogelijk, al is dat voor nu nog ver weg. De duels in de kwartfinale van dit toernooi worden gespeeld op donderdag 7 en donderdag 14 april.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.