Fernandes blij met Ten Hag: 'Brengt discipline en dat hebben we een tijdje gemist'

door NielsOpdam 164

Bron ESPN

Fernandes blij met Ten Hag: 'Brengt discipline en dat hebben we een tijdje gemist'

door NielsOpdam 164

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Bruno Fernandes is blij met de duidelijkheid die Erik ten Hag geeft bij Manchester United. Dat vertelt de spelmaker van de Engelse club aan ESPN. In Manchester heeft de oefenmeester een aantal regels ingevoerd. Zo eist hij dat zijn spelers op tijd aanwezig zijn bij trainingen, besprekingen en gezamenlijke eetmomenten.

'Ten Hag brengt discipline in de ploeg', begint de Portugees over de oud-trainer van Ajax. 'Ik denk dat we dit een tijdje gemist hebben. Voor mij is discipline niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten.' Volgens Fernandes zijn de overtreders van de regels bij Manchester United 'te lang onbestraft gebleven'.

De spelmaker vindt het zelf heel belangrijk dat iedereen op tijd komt. 'Wanneer iemand te laat komt dan moet hij gestraft worden en ik denk dat het heel goed is dat hij (Ten Hag) dat doet. Voor mij is het sowieso geen probleem, want ik ben graag op tijd.'

Ten Hag kent een goede voorbereiding met United

Ten Hag kent een goede voorbereiding bij zijn nieuwe club. Tijdens de zomertour van Manchester United won de oud-Ajax-trainer van Liverpool (4-0), Melbourne Victory (1-4) en Crystal Palace (3-1). Op 7 augustus maakt Ten Hag zijn officiële debuut als trainer van de Engelse club. Dan speelt hij op Old Trafford tegen het Brighton & Hove Albion van Joël Veltman.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties